Skräddarsydda lösningar

Produktinformation

Produktutveckling

Ibland räcker inte det ovanstående. Vad händer om man vill ha en produkt som inte existerar, utan behöver utvecklas från grunden? Vi har genom åren tagit på oss externa projekt inom profil som tex utveckling av gosedjur knuten till en maskot, egna mobilskal, skräddarsydda förpackningar med mera.

Ordinära produkter

Vi kan hjälpa till med befintliga produkter som korthållare, datafodral, mobilskal och likaså förpackningar till produkterna. Det kan också vara önskemål med kläder i vissa speciella mått, labels eller förpackade vilket vi också hjälper till med. I stort sett kan vi hjälpa er med alla era önskemål!

Produkter från grunden

Produkter från grunden innebär oftast produkter som inte existerar idag. Det kan vara leksaker, gosedjur, godis eller liknande för att kunna göra sitt egna. Det finns alltid lösningar och idag jobbar vi med flertalet företag med att ta fram dessa produkter.

Vi erbjuder agentur

Det stämmer! Vi jobbar inte enbart med produktutveckling utan erbjuder att vara agentur till ditt företag eller projekt! Det innebär att vi kan hjälpa er att hitta en leverantör, förmedla era önskemål på produkter och hjälpa er att ta fram kollektioner.