Köpprocess

1. Förfrågan
Första steget är att göra en förfrågan på dem produkter samt tryckmetod som behövs. Ibland vet man inte exakt vad som behövs, oroa er inte. Vi hjälper er. Det finns tusentals produkter att välja emellan och olika tryckmetoder att gå efter, bara för att nämna ett par faktorer. Profilerna.se hjälper er att ge konkreta förslag på produkter, design och upplägg utifrån ditt varumärke.


2. Offert
När förfrågan är skickad så granskar vi din förfrågan och därefter skickar vi en offert baserad på din förfrågan.


3. Orderbekräftelse
Så fort offerten accepteras av dig som kund jobbar vi med din korrektur. I detta steg behöver vi även ha mottagit tryck filerna, vilket behöver skickas i vektorformat som exempelvis EPS eller SVG. PNG bilder med hög DPI brukar inte vara några problem heller. Har ni svårt att skicka i något av de angivna formaten, kontakta oss så hjälper vi dig.


4. Korrektur
När du har bekräftat offerten så kommer en korrektur skickas till din mejl inom 1-2 arbetsdagar. Korrekturen visar korrekt placering av tryck, färger och mått.


5. Godkännande
När vi får ditt godkännande så inleds produktion.


6. Leverans
Normal leveranstid för tryckta ordrar är 10-14 arbetsdagar efter godkänd korrektur om inget annat har kommit överens. Vi erbjuder även snabbare leverans mot en kostnad. Den normala leveranstiden på oprofilerade produkter är 2-3 arbetsdagar inom Sverige.